We begrijpen dat het kiezen van een verloskundigenpraktijk een moeilijke en persoonlijke keuze is.
Onze klant kan misschien nog wel beter uitleggen dan wij waarom je bij ons aan het juiste adres bent.

HIERONDER DE REVIEWS VAN BIJ VOLLE MAAN VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK OMGEVING 'S-HERTOGENBOSCH

Martine van CreijMartine van Creij
06:54 14 Mar 23
Fijne kleine praktijk met heeel veel kennis en kundige mensen. Niet teveel poespas, precies wat wij wilde in deze bijzondere tijd! Hele fijne begeleiding!
Carly SaletCarly Salet
12:30 10 Feb 23
Hele fijne ervaring met Bij Volle Maan! We zijn zowel vooraf, tijdens als na de bevalling goed geholpen (en met de nodige humor/luchtigheid). Ook erg blij dat we de bevalling zelf uiteindelijk met Jef hebben kunnen doen in het ziekenhuis - mocht er een volgende keer komen, komen we zeker terug!
Tessa KreunenTessa Kreunen
15:39 22 Jan 23
Een ontzettende aanrader! Ben je op zoek naar een verloskundige praktijk, dan kan ik Bij Volle Maan van harte aanbevelen. We zijn gedurende de zwangerschap en kraamperiode fijn geholpen door Jef, Marian en Iris. Ook met echoscopiste Hilde hebben we prettige ervaringen gehad tijdens de controles met echo.De praktijk was altijd goed bereikbaar, mede dankzij Sophie, het advies deskundig en het contact persoonlijk. Al onze vragen - groot of klein - werden serieus genomen. Bij een eventuele volgende zwangerschap kiezen we zeker wederom voor Bij Volle Maan.
Marscha van KreijMarscha van Kreij
18:31 19 Dec 22
Een kleine praktijk waardoor persoonlijke benadering voorop staat. Alle verloskundige zijn op de hoogte van de situatie en waardoor ik de juiste adviezen en hulp ontvangen heb. Er wordt voldoende tijd vrijgemaakt voor me. Ook na de bevalling was ik nog in goede handen bij Vollemaan. Kortom een erg fijne praktijk!
RickRick
15:03 14 Oct 22
Momenteel worden we geholpen door Bij Volle Maan. Een enorm fijne ervaring. De verloskundigen zorgen dat we met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Elke controle en echo is enorm fijn. Ze luisteren goed naar onze wensen.Een vast team dat goed op elkaar is ingespeeld en zeer persoonlijke zorg levert.
kelsey van Hamkelsey van Ham
19:55 19 Aug 22
Wij zouden oprecht aan iedereen verloskundige praktijk Bij Volle Maan aanraden. Bij zowel mijn dochtertje als mijn zoontje hebben wij zo’n fijne ervaring aan de praktijk overgehouden! Niet alleen Marian en Jef zijn schatten maar ook allen echoscopisten en assistente Sophie zijn top! Allemaal zijn ze ontzettend kundig, heel makkelijk benaderbaar en behulpzaam! Niks is hen te veel moeite! Ze zijn lekker nuchter en hun humor is heerlijk. Toen ik onverwachts thuis ging bevallen van ons zoontje heb ik mij geen moment onzeker gevoeld met Jef aan mijn zijde en ik had het ook zeker niet anders gewild! Het was een super fijne, chaotische en zelfs een hele gezellige ervaring (iets wat helemaal bij ons past) en ik was in de perfecte handen! Ik kijk er super positief op terug en zou voor een derde ook zeker bij hen terugkeren! Nogmaals super bedankt voor alles!
js_loader