Stel hier je vraag!

  Wanneer neem je het eerste contact op met een verloskundigenpraktijk?

  Zodra je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt, kan je ons bellen en de eerste intake en echo afspraak maken. Deze afspraken zijn rond de 8 weken zwangerschap. Dit kan niet veel eerder omdat dan de betrouwbaarheid afneemt. Als je echter een medische reden hebt om de afspraak eerder te plannen dan kan dit uiteraard besproken worden.

  LOCATIES:
  We verlenen verloskundige zorg aan mensen uit Den Bosch en omgeving. Bekijk dit overzicht voor alle locaties en bijhorende spreekuur momenten. Alle echo’s worden op de hoofdlocatie gegeven.

  HOOFDLOCATIE CENTRUM DEN BOSCH:
  Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in het souterrain van de oude pastorie van de Leonardus kerk. De praktijk ligt op een steenworp afstand van het Centraal station. Het is makkelijk bereikbaar per fiets en auto. We hebben hier spreekuur op maandag en donderdag. Je kunt zowel in de middag als avonduren komen.

  MAASPOORT:
  Op dinsdagmiddag hebben we spreekuur op de Maaspoortweg 6. (vlakbij de Maaspoorthallen tegenover Ballorig) Je gaat bij de praktijk van huisarts Emmers naar binnen. Dichtbij voor de mensen uit de Maaspoort, Reit, Rompert, Donk, Herven, Haren, Hambaken, Slagen en Buitenpepers.

  DEN BOSCH OOST:
  Op woensdagochtend hebben we spreekuur in Medisch centrum Oost. We zitten op de eerste verdieping, boven aan de trap rechts. Zoals de naam al zegt, ideaal voor de zwangeren uit Oost, Hintham en Aawijk.