Spreekuur

Zwangerschapswens

Als verloskundige begeleiden we niet alle de zwangerschap en bevalling, maar willen we er ook voor zorgen dat koppels met kinderwens op een goede manier voorbereid worden op deze bijzonder periode. De tijd voor de zwangerschap en de eerste weken van de zwangerschap blijken meer invloed te hebben op de latere gezondheid van je kindje dan lang gedacht.

We vinden het belangrijk dat koppels met kinderwens goed geinformeerd worden zodat ze hun levensstijl kunnen afstemmen om een goede zwangerschap tegemoet te gaan. 

Het consult

Tijdens het kinderwens spreekuur kunt u advies krijgen over bijvoorbeeld voeding, foliumzuur, leefgewoonten, medicijngebruik, werkomstandigheden, erfelijke aandoeningen in de familie, vruchtbaarheid en de werking van uw menstruatiecyclus. Op deze manier proberen we de start van uw zwangerschap zo goed en gezond mogelijk te laten zijn. De adviezen worden helemaal afgestemd op uw eigen situatie. Dit consult duurt gemiddeld één uur.

Kosten

de kosten van het kinderwensconsult worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Daar wij een goede voorbereiding erg belangrijk vinden bieden bij het consult gratis aan, voor mogelijk toekomstige clienten van de praktijk

Afspraak

Voor een afspraak voor het zwangerschapswensspreekuur kan je een afspraak maken via de assistente op 073.6444748, te bereiken iedere werkdag van 9u tot 12u. De afspraak kan overdag of ’s avonds plaats vinden